Geld terug

Bij Es Vedra is het mogelijk om uw geld terug te krijgen als uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet.

De werkwijze voor retouren is als volgt: wanneer u een product die u heeft gekocht via mijn website binnen 14 dagen retourneert, krijgt u het complete aankoopbedrag teruggestort op uw bankrekening. Dit gebeurt uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending.
Let op: u kunt enkel producten retourneren die ongedragen zijn. Wanneer u een product terugstuurt dat wél gedragen is, is het terugstorten van uw aankoopbedrag helaas niet mogelijk.

Ieder geretourneerd product wordt onderworpen aan een controle, wanneer blijkt dat uw aankoop is gedragen, of ‘beschadigd’ omdat u het gedragen heeft, wordt uw aankoop weer naar u teruggezonden. De eventuele vervolgkosten, zoals portokosten, zullen in dit geval voor uw rekening komen.

Retouradres en Condities
Wanneer u een product wilt retourneren kunt u dit het beste doen per aangetekende post van PostNL (Voorheen TNT).

U kunt uw retourzending richten aan:

Ilona Monsanto

Es Vedra Necklaces

Buikslotermeerplein 439

1025 WR Amsterdam

 

Garantie

Op elke ketting die u koopt bij Es Vedra heeft u garantie.
Mocht uw ketting van Es Vedra een defect vertonen dan kunt u uw aankoop, zolang dit binnen de garantieperiode valt, terugsturen. Ik neem hierover dan contact met u op.

Es Vedra biedt u één maand garantie als service.

 

Ik wens u verder heel veel plezier met de aankoop van uw Es Vedra ketting.

Ilona Monsanto